• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Кращі українські виконавці в Семиполках!

Кращі українські виконавці в Семиполках!

2016-02-29

Минулої суботи, 27 лютого у Семиполківському Будинку культури відбувся грандіозний концерт, присвячений Пам’яті Героїв Майдану.

Перед глядачами виступили кобзар Василь Лютий, віртуоз-гітарист Сергій Шматок, бард Богдан Дощ, молода і дуже талановита співачка Юлія Цімох.

/Files/images/конц1.JPGПереднє слово голови об'єднаної громади Христинченка Олексія Васильовича/Files/images/конц3.JPGВедучі й організатори концерту: волонтер й ветеран АТО Олег Білик, ведучий вечора Сергій Архипчук, асистент звукорежисера наш десятикасник Юра Іващук/Files/images/конц2.JPG"Золотий голос" нашого концерту Юлія Цімох/Files/images/конц5.JPGБард Богдан ДощМолодь була в захваті від рок-гуртів Телері та Друге сонце. Поети Василь Ковтун, Олена Гетьманець, Тетяна Шептицька читали свої вірші про Майдан і про АТО, а на екрані демонструвалося відео з розстрілу Небесної Сотні, спалений Будинок профспілок, сотні тисяч мітингувальників на Майдані Незалежності.

Всіх вразив виступ історика, голови Луганської Просвіти Володимира Семистяги, який провів у підвалах сепаратистів 55 днів. Терористи повідомили, що Володимир Петрович помер від інфаркту (цю інформацію було поширено на всю Україну) для того, щоб захопити рідних і близьких Семистяги, які мали би приїхати за тілом. На щастя, на той час ніхто з рідних Семистяги не міг приїхати до терористів на переговори, а скоро члени луганського підпілля (так-так, в цьому українському місті, захопленому фашистами, діє справжнє українське підпілля!) допомогли пану Семистязі втекти з-під варти.

Ведучим вечора був заслужений діяч культури України Сергій Архипчук. Перед односельчанами виступив голова об’єднаної громади Христинченко Олексій Васильович, директор Клубу Поляновська Антоніна Леонідівна та педагог-організатор Анастасія Богуславська.

Концерт був волонтерським. Артисти виступали безкоштовно, а на зібрані кошти (це аж 3142 грн.!) волонтери від партії «Свобода» закуплять необхідне обладнання для добровольчих батальйонів.

Волонтери не лише привезли нам концерт, рівних якому не було в нашому селі більше 10 років. Вони також подарували книжки для сільської та шкільної бібліотек і диски з навчальним програмами для учнів молодших класів.

Зал на 300 місць був повний. Глядачі були різного віку – від мам з малими дітьми, школярів, їхніх батьків і до бабусь та дідусів. До нас також завітали учні Калитянської школи зі своїм педагогом-організатором. Прикро, що на такий патріотичний захід не побажали приїхати військові з частини, яка знаходиться в Семиполках. Артисти дуже хотіли подякувати нашим захисникам та присвяти їм кілька пісень./Files/images/конц8.JPG55-денний в'язень сепаратистів, голова луганської Просвіти Володимир Семистяга/Files/images/конц6.JPGГурт Телері "порвав" зал хітом "Путін hello!"/Files/images/конц4.JPGПоетеса Олена Гетьманець вразила зал мужніми й патріотичними віршами

Завдяки педагогічному колективу і, у першу чергу, заступнику директора з виховної роботи Лідії Василівні Заципанюк, а також завдяки нашим працівникам шкільної їдальні, ми змогли пригостити артистів вечерею і хоча б у такій формі подякувати за особливу атмосферу, за якісний звук, за пісні та вірші, що то смішили, то проймали до сліз. Сподіваємося, АРТ-десант ще неодноразово завітає з концертами до нашої громади.

/Files/images/конц7.JPGХедлайнери вечора рок-гурт Друге сонце/Files/images/конц9.JPGБандурист Василь Лютий/Files/images/конц10.JPGВсі учасники вечора на сцені клубу/Files/images/конц11.JPGПісля хорошої вечері в шкільній їдальні

Кiлькiсть переглядiв: 378