День Гідності та Свободи!

2019-11-21

Щороку 21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи – день, в який 6 років тому розпочались події, які назавжди змінили Україну. З метою гідного вшанування мужності учасників цих подій, які відстоювали права людини, європейського майбутнього України, а також ідеали свободи, справедливості у Семиполківській ЗОШ І-ІІІ ст було проведено комплекс заходів:
- класними керівниками проведено виховні години «День Гідності та Свободи»
-агальношкільним заходом стало проведення лінійки, що була присвячена історичним подіям в Україні під час Революції Гідності «Ми не зганьбили славу наших предків, нових Героїв дали небесам».

Мета лінійки – вшанувати патріотизм і мужність громадян країни, прищепити любов до Батьківщини, зберегти та донести до учнів об’єктивну інформацію про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, розвивати бажання стати гідними громадянами України.

Ці заходи - нагадування всім українцям про те, якою ціною здобуто свободу на новий шанс для країни стати справжньою європейською державою. Тож, будьмо гідними пам'яті наших Героїв! Завдяки нашій згуртованості, незламності духу та беззаперечній вірі у перемогу справедливості над нашою Батьківщиною запанує мирне небо, а в наші домівки прийде радість, злагода та впевненість у завтрашньому дні!
Кiлькiсть переглядiв: 195