• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Артисти з театрального гуртка поставили п'єсу "Наталка не Полтавка"

Артисти з театрального гуртка поставили п'єсу "Наталка не Полтавка"

2018-05-11

/Files/images/natalka_poltavka/IMG_9142.JPGНаталка (Катя Водолазька) та Петро (Даня Білоус) до того, як його забрали в АТО

Учні 7-Б та 7-А класів відмінно показали себе у ролі драматичних артистів.

Під час спектаклю були використані пісні гурту Гуцул Каліпсо "Депутат" і "Рекет ганстера", Скрябіна "Хлопці-олігархи" та Козак сістем "Така спокуслива".

Інтерпретацію п'єси Котляревського "Наталка Полтавка" зробила керівник театрального гуртка Богуславська Анастасія Ігорівна.

/Files/images/natalka_poltavka/IMG_9144.JPGНаталка сумує за Петром/Files/images/natalka_poltavka/IMG_9147.JPGМісцевий "крутий" (Самір Сардаров) починає вдаряти за Наталкою/Files/images/natalka_poltavka/IMG_9152.JPGМісцевий депутат (Лєра Першикова) вирішує допомогти Возному "отримати Наталку яко двіжиме і недвіжиме імущество"/Files/images/natalka_poltavka/IMG_9153.JPGВозний і Виборний, тобто бандюк і депутат, мріють про те, щоб бьути олігархами, а в цей час дівчата - Катя Ковалець, Ліля Василенкоі Аня Коняєва виконують танець "Хлопці-олігархи"/Files/images/natalka_poltavka/IMG_9158.JPGДепутат умовляє матір Наталки (Поліна Пивовар), а та примушує дочку вийти "за достойного чоловіка, з квартирою, машиною"/Files/images/natalka_poltavka/IMG_9171.JPGСаме тут повертається Петро, який був у полоні й утік./Files/images/natalka_poltavka/IMG_9178 (2).JPGПетро від побратима Миколи (МАксим Рогачов) дізнається про те, що його кохана має вийти за іншого/Files/images/natalka_poltavka/IMG_9183.JPGМикола викликає з дому Наталку на коротку розмову. Наталка бачить Петра.../Files/images/natalka_poltavka/IMG_9187.JPGІ вирішує, що буде ні з ким, лише з Петром. Возний залишається ні з чим, мати Наталки змиряється. Все закінчується весіллям!

Кiлькiсть переглядiв: 238