Свято для мам по класах.

2018-03-06

Напередодні Міжнародного жіночого свята, 6 березня, молодші школярі привітали своїх мам.

Учні 1-А класу (класний керівник Булат Марина Михайлівна) провели свято в актовому залі дитячого садочка. Ведучими були учениці 5-Б класу Іващук Каріна та Федоренко Дарина. Діти співали пісень, читали вірші та станцювали танець квітів разом зі своїми мамами. Наприкінці свята діти вручили мамам вітальні листівки, зроблені власними руками.

Учні 2-А (кл. керівник Грамак Аліна В’ячеславівна), 3-А (кл. керівник Чечко Ірина Миколаївна) та 4-Б (кл. керівник Федоренко Надя Григорівна) класів провели свято для мам у своїх класах. Діти привітали своїх любих матусь віршами та піснями, провели веселі конкурси.

4-А клас (кл. керівник Загуменна Олена Сергіївна) зробили святковий концерт для мам в актовому залі школи.

А учні 5-х класів (кл. керівники Смоловик Ірина Миколаївна та Чепурна Галина Анатоліївна) провели конкурс «А нумо, дівчата!». Дівчатка провели конкурси на кращу нарізку овочів, на інтелект, на креативність. В журі були не лише вчителі (Чепурна Віра Анатоліївна та Заципанюк Лідія Василівна), але й хлопці-однокласники. Команди йшли рівно, по черзі виривалася то одна, то інша, але на 1 бал перемогла команда 5-Б класу.

А наступного дня для всіх жінок та дівчат нашої школи був загальношкільний концерт, який готувала вчитель музики Хоменко Ірина Василівна.

Кiлькiсть переглядiв: 179