• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вчора відбулися загальношкільні батьківські збори.

Вчора відбулися загальношкільні батьківські збори.

2018-02-28

27 лютого в Семиполківському НВК відбулися загальношкільні батьківські збори.

Директор НВК Григор'єв Борис Петрович розповів батькам про безпеку школярів. Він підкреслив, що батьки не мають права вирішувати будь-які проблеми з чужою дитиною мотодом сили, залякувань та подібними. Він попередив, що у такому випадку адміністрація школи буде звертатися до правоохоронних органів, в чиїй компетенції знаходяться такі випадки.

Також він озвучив думку педколективу про те, що у школі варто найняти охоронця. Це не лише буде зупиняти батьків, які прийшли з'ясовувати стосунки з чужою дитиною, але й буде добрим попередженням крадіжок. Охорона також не допускатиме у шкільне приміщення людей з алкогольним перегаром, незнайомих, небезпечних. Також простіше буде слідкувати за тими дітьми, які намагаються втекти з уроків.

Це питання - винаймання працівника охорони - педколектив просить розглянути батьківську раду та, у випадку підтримки нашої пропозиції, допомогти знайти кошти на оплату охорони.

Перед батьками і вчителями також виступила заступник директора Поживил Лідія Миколаївна. Вона розповіла про концепцію Нової української школи. Скільки років тепер будуть навчатисянаші діти, які компетенції вони мають отримати під час начання, які права та обов'язки мають всі учасники навчально-виховного процесу.

Заступник директора Заципанюк Лідія Василівна ознайомила присутніх з ти, яку кримінальну відповідальність несуть діти з 14 років. Та показала статистику скоєння правопорушень неповнолітніми.

Також перед батькамивиступили шкільні психологи Богуславська А.І. та Прозоренко М.В.. Вони розповіли про мотивацію дітей до навчання, небезпеку повального зхоплення молоді та дітей гаджетами, а також про потребу усвідомлювати свої почуття та емоції. Виступ про мотивацію ви можете прочитати на цьому сайті в рубриці "Поради психолога".

Кiлькiсть переглядiв: 234