• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Зустріч учнів з поетом-земляком Москвичем Володимиром Андрійовичем.

Зустріч учнів з поетом-земляком Москвичем Володимиром Андрійовичем.

2018-02-02

1 лютого в нашій школі відбулася зустріч з поетом, колишнім вчителем і директором семиполківського НВК Москвичем Володимиром Андрійовичем. Творчий вечір організувала вчитель української мови та літератури Гуща Надія Станіславівна.

/Files/images/moskvich/IMG_8374.JPG

Ведучі (Чечко Дарина та Сморгін Назар) розповіли про життєвий і творчий шлях поета. Учні читали вірші Володимира Андрійовича та слухали пісні, написані на слова нашого видатного земляка. Тематика віршів Москвича В.А. близька кожному поколінню. Це і вірші про рідний край (поет описував вулиці рідного села, школу, він є автором Гімну Семиполок), це й інтимна лірика поета вірші про кохання до прекрасної жінки, про вічне почуття захопленя жіночністю і красою. Вразили дітей також актуальні, гострі на сьогодні вірші про Майдан, російську агресію.

/Files/images/moskvich/IMG_8381.JPG

Наприкінці вечора перед учнями виступив сам Володимир Андрійович Москвич. Він був схвильований і розчулений увагою. Добрі слова сказала про нього також вчитель-дослідник Косенко Ніна Василівна, автор фільму "Сім чудес Семиполок", в якому були використані вірші та пісні Володимира Москвича.

/Files/images/moskvich/IMG_8352.JPG

Ми впевнені, що такі заходи варто проводити частіше. Це і знайомство дітей з поезією, і повага до свого видатного земляка, і справжній урок патріотизму, а також натхнення на добрі справи.

Кiлькiсть переглядiв: 234