Навчання вчителів.

2017-09-05

Так, крім курсів підвищення кваліфікації та самоосвіти наші вчителі ходять на розвивальні тренінги та семінари.

Так 2-3 вересня шкільний психолог Прозоренко Марина Вадимівна та вчитель молодших класів Загуменна Олена Сергіївна стали учасниками семінару-практикуму "Шкільне дитинознавство", який проводила відомий психолог і педагог Світлана Ройз.

18 серпня шкільний психолог Богуславська Анастасія Ігорівна відвідала Шості київські читання з гуманної педагогіки "Сім'я - лоно людської культури".

Засновником Гуманної педагогіки є грузинський педагог, психолог і фіософ Шалва Амонашвілі. Ще за часів Радянського Союзу він наполягав на тому, що дітям важливі не так сухі знання, як компетентнісні вміння, тобто діти мають вміти застосовувати ці знання на практиці (до речі, саме це положення увійшо у щойно прийнятий Верховною Радою закон про освіту). Аонашвілі не боявся радитися з сином та своїми учнями, завжди був дуже демократичною людиною, чим здобув їх любов і безмежну повагу.

Ми дуже раді, що наша школа рухається в напрямку дитиноцентризму, адже лише так можна виховати творчих, впевнених у собі та успішних в майбуньому громадян України.

Кiлькiсть переглядiв: 202