• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Благодійний концерт із заслуженою артисткою України.

Благодійний концерт із заслуженою артисткою України.

2017-05-23

На цих вихідних (20-21 квітня) учні нашої школи разом з дітьми з Калити та Заворичів виступили з благодійним концертом у трьох селах - Заворичах, Бобрику та Шевченковому.

Цей чудовий концерт на 2 години підготувала керівник танцювального гуртка Димитрова Алла Афанасіївна. Наші діти танцювали, а співала харизматична артистка з багатим вокальним діапазоном Леся Котенко.

Вхід на це свято був абсолютно безкоштовний. Глядачі за бажанням могли кинути гроші у скриньку на виході. Всі зібрані кошти передали батькам хлопчика з нашої громади Артема Мархая, який потребує серйозної та дорогої операції на серці (коштує близько 100 тисяч доларів). Саме тому захід називався "Від серця до серця".

/Files/images/blagodyniy_kontsert-17/благод_конц.JPGУчні Семиполківського НВК разом із співачкою Лесею Котенко./Files/images/blagodyniy_kontsert-17/благод_конц1.JPGТанець "Донечка" на сцені клубу села Бобрик./Files/images/blagodyniy_kontsert-17/благод_конц2.JPGЧа-ча-ча виконують Каріна Садулаєва та Діма Дворнік./Files/images/blagodyniy_kontsert-17/благод_конц3.JPGЗапальний рок-н-ролл./Files/images/blagodyniy_kontsert-17/благод_конц4.JPG/Files/images/blagodyniy_kontsert-17/благод_конц5.JPGВальс./Files/images/blagodyniy_kontsert-17/благод_конц7.JPGЗапальна "Циганочка"./Files/images/blagodyniy_kontsert-17/благод_конц8.JPG/Files/images/blagodyniy_kontsert-17/благод_конц9.JPG/Files/images/blagodyniy_kontsert-17/благод_конц16.JPGВиступ на сцені села Шевченкове./Files/images/blagodyniy_kontsert-17/благод_конц12.JPG/Files/images/blagodyniy_kontsert-17/благод_конц15.JPG/Files/images/blagodyniy_kontsert-17/благод_конц11.JPGАртем Мархай також був присутній на концерті разом зі своїми батьками. Вони були дуже вдячні нашим артистам за небайдужість та артистизм.

Кiлькiсть переглядiв: 337