Концерт до Дня матері та Дня сім'ї

2017-05-16

пройшов учора в Семиполківському НВК. Під час свята директор школи Григор'єв Борис Петрович нагородив грамотами учнів-переможців олімпіад та тих мам, які активно беруть участь в житті школи.

Ведучими концерту були учні 7-А класу Тетяна Василенко та Євген Батечко. Виступали учасники вокального ансамблю "Веселка", дівчатка і хлопці з танцювального гуртка. Переможниця конкурсу журналу "Справи сімейні" другокласниця Настя Гуща прочитала вголос свій твір про маму, за який і отримала нагороду в конкурсі. Учениці 4-А класу Діана Захарова та Швед Діана запалили зал піснею "Справжні дівчата". Всіх присутніх вразив чистий голос п'ятикласниці Аделіни Перепелкіної, яка виконала пісню "Мамина хатина". Порадувала нас також вчитель музики Хоменко Ірина Василівна піснею-настановою "Мамина порада".

Завершився вечір піснею "Рідна мати моя", яку співали всі учасники концерту, вчителі та наші гості.

У холі школи у цей час проходила виставка малюнків "Привітання моїй любій матусі", організована вчителем малювання Прозоренко Мариною Вадимівною.

/Files/images/den_mater/den materi.JPG/Files/images/den_mater/den materi1.JPG/Files/images/den_mater/den materi10.JPG/Files/images/den_mater/den materi2.JPG/Files/images/den_mater/den materi3.JPG/Files/images/den_mater/den materi4.JPG/Files/images/den_mater/den materi5.JPG/Files/images/den_mater/den materi6.JPG/Files/images/den_mater/den materi7.JPG/Files/images/den_mater/den materi8.JPG/Files/images/den_mater/den materi9.JPG/Files/images/den_mater/den materi11.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 243