Акція "Посади дерево"

2017-04-28

...пройшла сьогодні у нашій школі. У ній взяли участь діти з 3-11 класів. Старші учні копали ямки, молодші носили воду та притримували деревця під час посадки.

Загалом у шкільному дворі цього року було посаджено 32 дерева: вишні, абрикоси, сливи, горіхи, берези, шовковиця, а також бузок і кущ калини. Класний керівник 3-Б класу Федоренко Надія Григорівна принесла ромашки, які діти разом із вчителькою праці Чепурною Галиною Анатоліївною досадили на шкільних квітниках.

Найбільше дерев принесли учні 4-А класу - аж 9!

/Files/images/posadi_derevo-2017/посади2.JPGУчні 9 класу та завуч школи Поживил Лідія Миколаївна садять берізки і кущ калини

Діти із задоволенням трудилися біля школи. Кожен хотів знати, де саме буде посаджено його деревце.

/Files/images/posadi_derevo-2017/посади1.JPGУчні 7-Б класу разм з класним керівником Міщенко Світланою Миколаївною садять вишневу алейку перед вікнами їдальні/Files/images/posadi_derevo-2017/посади3.JPGУчні 4-А класу та їх класний керівник Булат Марина Михайлівна посадили горіхи, вишні, абрикос і сливи за школою./Files/images/posadi_derevo-2017/посади.JPGУчень 11 класу Юрій Іващук допомагає 4-класницям посадити кущ бузку./Files/images/posadi_derevo-2017/посади5.JPGШестикласники разом з вчителем праці Чепурною Галиною Анатоліївною досадили квіти на шкільних квітниках./Files/images/posadi_derevo-2017/посади4.JPGДіти були дуже задоволені. А дерева - хай приймаються, ростуть і радують колись своїми плодами!

Особлива подяка хлопцям з 7-А, 7-Б, 9 та 11 класу за те, що вони копали ямки під дерева і допомагали молодшим учням.

Кiлькiсть переглядiв: 208