• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Екскурсія до Музею іграшки під час весняних канікул

Екскурсія до Музею іграшки під час весняних канікул

2017-03-30

30 квітня учні 2-7 класів поїхали до Музею іграшки разом з вчителькою молодших класів Федоренко Надією Григорівною та нашим педагогом-організатором Богуславською Анастасією Ігорівною. Віз нас вожій нашого шкільного автобусу Леонід Володимирович Мартушканов.

Спочатку ми заїхали по дорозі до музею Великої вітчизняної війни, де діти подивилися на сучасну та минулу військову техніку, сфотографувалися на тлі пам'ятника Батьківщини-Матері та біля "Градів", гармат, літака і гелікоптера.

Потім ми поїхали до Музею іграшки, де нам показали і традиційні народні іграшки (з дерева, льону, соломи, глини, кукурудзиння), і дорогі порцелянові ляльки 19 століття, і іграшки часів Радянського Союзу та, звичайно, сучасні іграшки.

/Files/images/ekskurs_vesnyan_kankuli_2017r/муз іграш.JPG/Files/images/ekskurs_vesnyan_kankuli_2017r/муз іграш1.JPGНа глиняному свищику можна було награвати мелодії та копіювати голоси різних птахів./Files/images/ekskurs_vesnyan_kankuli_2017r/муз іграш2.JPGНайбільш непосидючі учні могли спробувати погратися в народну дзигу (яку треба підстібувати батіжком), а також у калатало і форкало. Для того, щоб керувати цими іграшками, потібна фізична сила, координація рухів та спритність.

/Files/images/ekskurs_vesnyan_kankuli_2017r/муз ВВВ4.JPGФото на тлі Батьківщини-Матері/Files/images/ekskurs_vesnyan_kankuli_2017r/муз ВВВ5.JPGБіля літака часів 2-ї Світової війни./Files/images/ekskurs_vesnyan_kankuli_2017r/муз ВВВ3.JPGНадія ҐГригорівна фотографує дітей на гарматах./Files/images/ekskurs_vesnyan_kankuli_2017r/муз ВВВ2.JPGДівчатка сфотографувалися під військовою технікою.../Files/images/ekskurs_vesnyan_kankuli_2017r/муз ВВВ.JPG... а хлопцям треба було залізти на найнебезпечнішу самохідну установку - "град".

Кiлькiсть переглядiв: 256