• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Шкільний театр дав два благодійні спектаклі та зібрав близько 300 грн.

Шкільний театр дав два благодійні спектаклі та зібрав близько 300 грн.

2016-04-25

21 та 22 квітня в Семиполківському НВК аматорський театр під керівництвом Богуславської Анастасії Ігорівни показав виставу "Правдива Пісня" за однойменним твором Богдана Стельмаха.

У четверг глядачами були учні молодших класів (1-4 кл.), а у п'ятницю - старшої та середньої школи. Спектаклі відбувалися в рамках благодійної програми "Серце до серця",квиток коштував символічні 5 грн., а зібрані кошти (близько 500 грн.) ми передамо на купівлю реанімаційного обладнання для дитячих лікарень області.

П'єса була і розважальною і водночас повчальною. Згідно сюжету, Зло і Брехня хочуть поневолити Правду, Матір (вона ж Добро), а дітей перетворити на злоробів. Для цього вони спокушають дітей неробством, а коли це не вдається, викрадають Матір і Правду. Діти з Батьком шукають їх у темних лісах та ненароком натрапляють на одного із злоробів - Псуйводу - який застряг у дуплі дуба.

Діти співають Правдиву Пісню і, виявляється, вона має чарівну силу - обертати злоробів знову на дітей. Маски знято, злороби знову стають дітьми, а Матір і Правда звільняються із злого полону. Зло і Брехня тікають.

Ми - шкільний театр Семиполківського НВК - пропонуємо іншим школам виступити у них з Правдивою Піснею.

/Files/images/pravdiva_psnya_kvten_2016/ПП_2.JPGНа сцені Андрійко (Ліля Василенко), Наталочка (Катя Ковалець) та Батько (Дмитро Плекан)/Files/images/pravdiva_psnya_kvten_2016/ПП_8.JPGЗлороби в'яжуть Матір (Аня Свенцицька) та Правду (Настя Лещенко)/Files/images/pravdiva_psnya_kvten_2016/ПП_зло.JPGЗло (Богуславська Анастаія Ігорівна) та Брехня (Поліна Пивовар) торжествують/Files/images/pravdiva_psnya_kvten_2016/ПП_5.JPGПсуйвода (Анжела Пастушенко) застряг в дуплі/Files/images/pravdiva_psnya_kvten_2016/ПП_1.JPGТанець Злоробів найбільше сподобався публіці. На сцені: Псуйвода - Анжела Пастушенко, Палидвір - Олена Василенко та Точихліб - Катя Гамалій/Files/images/pravdiva_psnya_kvten_2016/ПП_всі на сцені.JPGВсі артисти на сцені: Батько (Дмитро Плекан), Псуйвода (Анжела Пастушенко), Андрійко (Ліля Василенко), Правда (Настя Лещенко), Палидвір (Олена Василенко), Топчихліб (Катя Гамалій), Наталочка (Катя Ковалець), Матір (Аня Свенцицька), Зло (Богуславська А.І.) та Брехня (Поліна Пивовар)/Files/images/pravdiva_psnya_kvten_2016/ПП_9.JPGЗвукорежисер вистави Юра Іващук та Дарина Ільчук (читала слова автора).

Кiлькiсть переглядiв: 236