• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Виступ театру "Вояж-престиж" у Семиполківському НВК

Виступ театру "Вояж-престиж" у Семиполківському НВК

2016-04-09

У п'ятницю, 8 квітня, київський театр "Вояж-престиж" порадував наших школярів своїми спектаклями.

Учні молодших класів дивилися виставу "Весняні пригоди звірят". Ця казка про Вовка, Лисицю та золоте яєчко, з якого вилупилося золоте Курчатко, вчить дітей добру, правдивості, показує на прикладі, як погано красти та наскільки важливими є добрі стосунки в сім'ї. Діти вигуками підтримували доброго Вовка та засуджували підступну Лисицю та дякували артистам після закінчення вистави.

Для старших школярів артисти показали виставу "Микита Гайдай" за уривком драматичного твору, який зберігся, але залишається, нажаль, невідомим для більшості учнів і навіть учителів.

Уривок п'єси - це розмова гетьманського посланця зі своєю дівчиною, яка не хоче відпускати його у небезпечну подорож, бо у них скоро має відбутися весілля. Артисти провели паралелі з сьогоднішньою ситуацією, коли дівчатам доводиться прощатися зі своїми коханими, відпускаючи їх в АТО. Вистава дуже сподобалася учнім 9 класу та їх класному керівнику Гуща Надії Станіславівні.

/Files/images/театр1.JPGХитра Лисиця прочитала про Золоте яєчко і вирішила вкрасти його у Курочки Ряби, щоб розбагатіти

/Files/images/театр2.JPGВовк висидів Курчатко і полюбив його всім серцем, тому не дозволив Лисиці скривдити своє дитя/Files/images/театр4.JPGП'єса Т.Шевченка "Микита Гайдай" актуальна і сьогодні/Files/images/театр5.JPGУчні 9 класу з їхнім класним керівником Гущею Надією Станіславівною

Кiлькiсть переглядiв: 197