• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Арт-десант кращих дитячих письменників у нашій школі.

Арт-десант кращих дитячих письменників у нашій школі.

2016-02-19

18 лютого в Семиполківський НВК приїзжали письменники і поети з видавництва "Фонтан казок". З учнями 1-4 класів спілкувалися Олег Чаклун, Іван Андрусяк, Юрій Бедрик та Сашко Дерманський.

/Files/images/фонтан5JPG.JPGІван Андрусяк розповідає другокласникам про Чупакабру та інших зайчиків/Files/images/фонтан4.JPGОдин з кращих дитячих письменників Олександр Дерманський показує третьокласникам свої книжки: про Вужа Ониська, про Чудове Чудовисько, принцесу з Драконії

Найтаємничіший автор "Фонтана казок" Олег Чаклун розпоідав першокласникам про те, як стати справжніми чарівниками.

Головного редактора видавництва Івана Андрусяка другокласники слухали з відкритими ротами.

Юрія Бедрика учні 4 класу засипали питаннями. Їм було цікаво як стати письменником, які улюблені книжки були у пана Юрія в дитинстві та що би він порадив почитати.

Бешкетників-третьокласників зачарував своїми віршами з книжки "Бигимоти не медмеді" Сашко Дерманський.

На перерві учні та їхні батьки могли купити книжки видавництва "Фонтан казок" та отримати автографи від улюблених авторів.

Потім письменники прийшли на Свято Рідної мови до актової зали. Учні 5-7 класів із задоволенням слухали вірші, роздумували над тим, як навчити носорога читати. Юрій Бедрик прочитав вірш про "безслонів'я", а Олександр Дерманський - вірш-відповідь про "слоняччя" і "слонов'я". Ведуча Даша Чечко розповіла про різні мови світу.

/Files/images/фонтан3.JPGДіти обступили ятку з книжками

/Files/images/фонтан2.JPGВедуча Свята Рідної Мови Дарина Чечко/Files/images/фонтан1.JPGПисьменники в Семиполках: таємничий Олег Чаклун, вчитель української мови Босенко Катерина Миколаївна, Іван Андрусяк, вчитель української мови та літератури Гуща Надія Станіславівна, поет Юрій Бедрик та письменник Олександр Дерманський

Кiлькiсть переглядiв: 318