Визначено переможців Х-ФАКТОРУ!

2015-11-16

Минулої п'ятниці у нашому НВК пройшло грандіозне Свято Осені. В рамках свята відбулися: виставка робіт учнів 1-8 класів "Барви осені", благодійний ярмарок солодощів та конкурс-концерт Х-Фактор (Семиполківський НВК має талант). На конкурсі журі відзначало кращих співаків серед молодших і серед старших школярів та кращих танцюристів. Переможці отримали почесні грамоти та невеликі грошові призи (по 50 грн.), кошти на які було зібрано під час благодійного ярмарку./Files/images/x faktor1.JPGЯрмарок солодощів викликав справжній захват серед школярів і навіть... їхніх батьків!/Files/images/x faktor2.JPG... і це не дивно, адже на столах стояли надзвичайно смачні, красиві та недорогі тістечка, торти, пироги, пиріжки!

Членами журі були молоді вчителі Семиполківского НВК: Босенко Катерина Миколаївна (вчитель української мови та літератури), Козичко Мирослава Миронівна (вчитель іноземної мови), Панкова Надія Вікторівна (вчитель іноземної мови) та Чепурна Гална Анатоліївна (вчитель географії). Ми вдячні їм за їхній труд в якості членів журі, адже визначити, хто саме достойний призового місця серед наших талановитих і добре підготовлених дітей було справді нелегко.

Переможцями Х-Фактору в категорії "Молодші школярі" стали: /Files/images/x faktor-Liza.JPGЛіза Садулаєва була наймолодшою учасницею, але трималася на сцені впевнено і невимушено, мов справжня артистка

Вероніка Булах з 3Б класу за пісню "Мамина сорочка" (3 місце);

Ліза Садулаєва з 1 класу за пісню "Диво-Осінь" (2 місце);

Цір Катя з 3Б класу за пісню "Мама" (1 місце)!

Переможцями Х-Фактору в категорії "Старші школярі" стали:

Каріна Садулаєва з 6 класу за пісню "Дружба" (3 місце);

Ілля Христинченко з 6 класу, який грав "Етюд" на синтезаторі (2 місце);

та Коняєва Аня з 5 класу, яка підкорила зал піснею "Україна - це я" (1 місце та приз глядацьких симпатій)./Files/images/x faktor-Veronika.JPGВероніка Булах (3 клас) з піснею "Мамина сорочка"

Кращою танцюристкою журі визнало Катю Ковалець з 5 класу за запальний танець "Ча-ча-ча". І не дарма, адже вже наступного дня Катя виборола 2 місце на обласному конкурсі бальних танців, з чим ми її щиро вітаємо.

На 2-му місці - танцювальний ансамбль 8 класу з купальським танком.

А кращою танцюристкою серед 1-4 класів стала Маша Мартушканова (2А клас) за танок "Чобітки".

Глядачам також дуже сподобалася пісня Ангеліни Головатої (6 клас) "Pray for Ukraine", яку супроводжували кадри з Майдану.

Найліричнішою була пісня Юлі Мишко (6 клас) "Мамині долоні", а найкращою піснею про кохання - "Тримай мене міцно", яку виконали Катя Гамалій (6 кл.) і Валерія Тесля (8 кл.).

У нас в програмі були також пісні, які претендують на звання "найзапальніші", адже їх співав увесь зал. Це пісня "Як у нас на Україні", яку виконувала Буга Діана (8 кл.), а танцювали семикласниці Даша Ільчук і Аня Свенцицька. Яскравою і запальною була пісня, що відкривала концерт - "Це моя земля", яку виконували шестикласниці Віка Павлова і Юлія Мишко.

Кiлькiсть переглядiв: 287