Пити чи не пити?

2015-11-20

Сьогодні в Семиполківській школі для учнів 8-11 класів пройшла профілактична бесіда про шкоду алкоголю. Діти також подивилися науково-популярний фільм про вплив алкоголю на організм людини.

Лекцію провів активіст громадської організації "З вірою в майбутнє" Микола Короткіх./Files/images/alcog1.JPGЛектор Микола Короткіх розпитує учнів 8 класу, що вони знають про алкоголь

Під час лекції діти дізналися, що вплив алкоголю на організм людини є наркотичним, а шкода, спричинена навіть мінімальною дозою алкоголю - незоротньою, адже відмерлі нервові клітини (в тому числі в мозку) не відновлюються. Саме тому кажуть, що алкоголік пропиває своє здоров'я, здібності і, в решті-решт, своє майбутнє.

Під час перегляду фільму діти дізналися, що бувають три стадії сп'яніння: легка, середня і тяжка. Остання мое призвести навіть до летальних наслідків.

Ми дуже вдячні ГО "З вірою в майбутнє" за цікаву й інформативну бесіду. Ми також домовилмися з паном Миколою провести через кілька тижнів семінар, присвяченій темі, цікавій для кожного старшокласника - стосункам хлопців та дівчат.

Кiлькiсть переглядiв: 165